Onze Keuken

De keuken is het domein van Wicher en Fons. De vader die zijn liefde voor het koken heeft overgebracht op zijn zoon. De zoon die de klassiekers van zijn vader transformeert tot verfijnde gerechten, en na zijn ervaring in diverse restaurants zijn eigen signatuur heeft ontwikkeld. De keuken is klassiek met een hedendaagse twist. Smaak en de beste ingrediënten van het seizoen, dit is de passie die zij delen.

Onze Wijnen; Met karakter!

Biologische wijnbouw is geen massaproductie, maar een aandachtige manier van werken met respect voor de bodem en de natuur, en dat levert gezonde, spannende, krachtige en karaktervolle wijnen op.

Steeds meer raken we overtuigd van biologisch dynamisch verbouwen van druiven. Jaren geleden maakte ik al kennis met deze wijnen, was echter niet overtuigd van de prijs-kwaliteit verhouding. Maar nu ben ik prachtige juweeltjes tegen gekomen. De gasten die al kennis hebben gemaakt met mijn bevlogenheid, weten dat ik dan spreek over mooi gemaakte wijnen. In de wijn proef je de zorgvuldigheid en aandacht terug van de wijnboer/oenoloog. Balans tussen de fruittonen, zuren, vettigheid, mondgevoel, reuk en afdronk. Het is die balans die de keuken zoekt in zijn gerechten en ik in de wijnen. Vervolgens zoek ik wijn en spijs bij elkaar, zoek tot ik een versterking en samenspel van beide vind.

Contact

Hunzeweg 32
9893 PC Garnwerd

06 23949453
bijhammingh@gmail.com