Vergaderingen, Presentaties, Recepties, Groepsdiner, Private Dining, Afscheid, Workshop, Borrels en …

Groepen & Zakelijk

Wij denken met je mee

Wil je met een groep mensen vergaderen, heb je iets te vieren of wil je van iemand waardig afscheid nemen. Wij regelen het graag.

Maatwerk

Elk evenement verdient maatwerk. Zowel ‘Bij De Doorrit’ als ‘Bij Hammingh’ hebben we geschikte ruimtes voor besloten zakelijke- of privégelegenheden. Elke ruimte heeft zijn eigen sfeer en is beter geschikt voor grote of kleinere gezelschappen. We luisteren naar jullie wensen en samen zoeken we naar de beste lokatie.

Eten & Drinken

De wensen zullen per gelegenheid verschillen en samen met de keukens van Bij Hammingh en Bij De Doorrit vinden we altijd een passende oplossing. Van gebak, borrelsnacks tot uitgebreide diners.

terras buiten

Bij Hammingh

Bij Hammingh met betoverende uitzichten

De huiskamers van Bij Hammingh kenmerken zich door prachtige vergezichten. De Opkamer, Schipperskamer, Het Café en De Ploegzaal zijn sfeervolle ruimtes met prachtig uitzicht over het Reitdiepdal, molen De Meeuw en de brug van Garnwerd.

Bij De Doorrit omringt door kunst

Deze voormalige boerderij is omgetoverd tot een grote en intieme ruimte waar we vrijwel het hele jaar exposities tonen. Tussen de kunst is een wilde feestavond een beetje de kat op het spek binden. De ruimte is bij uitstek geschikt voor grotere groepen.

Bovenzaal

Bij Hammingh

Grote zaal

Bij De Doorrit