Bekijk onze menukaart
Koffie, borrel, lunch & diner
Verrukkelijk lunchen of dineren
Bij Hammingh draait voor ons om lekker en herkenbaar eten, met een klassieke basis, wereldse invloeden en een moderne kijk op smaak en textuur. Wij werken uitsluitend met verse producten en volgen de seizoenen. Laat je inspireren door de smaken en producten van het moment.
Bekijk hier het menu van de Lazy Sunday Lunch.
Paasmenu Bij Hammingh
1e Paasdag van 12u – 20u
2e Paasdag van 12u – 17u
Prijs: 37,50
Amuse
Broodcrackers met dip.
Voorgerecht
Salade tomaat, basilicum, oude balsamico, crostini, burrata, kruiden sla.
Hoofdgerecht
Lamsnek van de bbq, doperwten puree, fijne groenten, paddenstoelen, couscous, vadouvan jus.
Nagerecht
Sinaasappel, carrot cake, cardamon, gember, multivruchten ij.
Paasschotel In de Boerderij
1e & 2e Paasdag vanaf 16u.
Prijs vanaf: 22,50 (afhankelijk van dagprijzen)
Heerlijke Paasdagschotel
Kies op de avond zelf vlees, vis of vegetarisch.
Reserveren
Kom langs of reserveer voor 18u. Tafelen kan zolang je wilt.
Expositie
Bekijk tevens onze expositie Meester & Gezellen.
Borrel & Hapjes
12u – 20u.
Rogge zonnepit Haafs
Notenboter, pesto, aioli, olijfolie. | € 9
Noten Hammingh Melange
Mix van diverse noten gekruid door onze keuken. | € 5
Olijven Melange
“French Riviera”. | € 5
Ortiz sardines a la Antiqua
Desemtoast, olijven, aioli. | € 10,50
Bitterballen van Bourgondiër
8 stuks. | € 8
Oude kaas kroketjes, Mosterd
4 stuks. | € 8
Garnalen kroketjes, Aioli
4 stuks. | € 11
Iberico ham
70 gram. | € 9,50
Iberico Chorizo
50 gram. | € 6,50
Kaasplankje “Van Tricht”
3 soorten, Notenbrood, compote, druiven. | € 14,50
Belegd brood
12u – 15u.
Geitenkaas uit de oven
Muhammara, honing, dukkah, salade, tomaat, balsamico. | € 12,50
Zoutkamper garnalen
Garnalenkroket & verse garnalen, komkommer, Salade, tomaat, venkel, kreeftenmayonaise (2 stuks meerprijs 3,50). | € 12,50
Rundvlees kroket
Van Bourgondiër, salade, rauwkost, mosterd
(2 stuks meerprijs 2,50). | € 11
Soepen
12u – 15u & 17u – 20u
Geroosterde tomaat paprikasoep
Crème fraîche, fijne groente, bos ui. | € 8,50, voorgerecht € 6,50
Groninger mosterdsoep
Bos ui, droge worst. | € 8,50, voorgerecht €6,50
Voorgerechten & Maaltijdsalades
12u – 15u & 17u – 20u
Gerookte zalm
Bloemkool mousseline, citroen, kappertjes, kervel. | € 21, voorgerecht € 14,50
Noordzee salade
Venkel, zeevruchten, groente, kreeftenmayonaise, kappertjes. | € 21, voorgerecht € 14,50
Gekonfijte eendenbout “Lalapan”
Bumbu mayonaise, crostini, zoetzure komkommer, suikersla. | € 21, voorgerecht € 14,50
Rode biet & geitenkaas
Jonge en oude geitenkaas, diverse soorten bieten, dukkah, peer, witlof, sla, truffeldressing. | € 21,00, voorgerecht € 14,50
Warme Gerechten
12u – 15u & 17u – 20u
Wachttijd ongeveer 30 minuten.
Saté “Madura”
Diamanthaas, satésaus, zoetzure komkommer, met keuze uit rijst of friet. | € 26,50
“Spitskool van de BBQ,” (Vegan/vega)
Briyani van zwarte rijst, linzen & vadouvan specerijen. | € 23,50
Gekonfijte eendenbout “Lalapan”
Bumbu mayonaise, crostini, zoetzure komkommer, suikersla. | € 21,00, voorgerecht € 14,50
“Fish & Chips”
Schelvis uit Lauwersoog in een luchtig bierbeslag, met smokey ravigotte saus, doperwtpuree, frieten en sla. | € 23,50
“Lamshamburger”
Hamburger van biologisch lamsvlees, gebakken spinazie, feta, zoetzure komkommer, harissa, geserveerd met frieten. | € 25
Noordzee vissoep(maaltijdsoep)
Diverse vis, schaal en schelpdieren, groente, kriel, brood & rouille. | € 18,50
“Langzaam gegaarde runderwang“
Met rode wijn sjalot jus, paddenstoelen, knolselderij puree, en witlof, geserveerd met frieten. | € 26,50
Nagerechten
12u – 15u & 17u – 20u
“Seizoen Coupe”
Creatieve smaken van het seizoen. | € 12,50
“Coupe Chocolade”
Creative smaken met chocolate. | € 12,50
Kaasplankje “Van Tricht”
3 soorten, Notenbrood, Compote, Druiven. | € 21,00, voorgerecht € 16,50
Madaleines
Vers uit de oven. | € 2,50 p.st.
Proeverij Bonbons
5 stuks van Melts. (incl. koffie) | € 9,50
De Boerderij Bij Hammingh
Donderdag t/m zondag 13.30 – 18.30
In de boerderij tonen we onze exposities en organiseren we evenementen. Daarnaast kan je de ruimte huren voor grotere groepsevenementen.
Wicher kookt hier in Franse bistro stijl.
Elke week serveren wij verschillende vis, vlees of vegetarische gerechten met groenten van het land, aardappeltaart, salade en brood. Met wekelijks wisselende voor-, hoofd- en bijgerechten.