Extra menu tot en met 10 juni

Kleurrijk Ploegmenu

Bekijk de expositie van ‘oud-ploeger’ Arie Zuidersma Bij De Doorrit en reserveer ervoor of erna een tafeltje Bij Hammingh voor dit heerlijke menu.

Bekijk het menu & reserveer voor lunch of diner ->

Wij willen je verrassen en verwennen

Bij Hammingh draait voor ons om lekker en herkenbaar eten, met een klassieke basis, wereldse invloeden, en een moderne kijk op smaak en textuur. Wij werken uitsluitend met verse producten en volgen de seizoenen. Laat je inspireren door de smaken en producten van het moment.

Vanaf 18.00 uur zijn de tafels prachtig opgedekt met linnen, en serveren wij een verrukkelijk verrassingsmenu inclusief amuses, brood, boter en plantaardige olie.

Vier, vijf of zes gangen Verrassingsmenu

Aan tafel kan er besloten worden of je vier, vijf of zes gangen wilt eten. Graag horen wij bij het maken van de reservering wanneer er allergieën of andere dieetwensen zijn, zodat onze chefs een aangepast menu kunnen samenstellen.

Vier gangen 49,- | Vijf gangen 59,- | Zes gangen 69,-
Drie gangen (alleen op zondag) 39,-

Specials

Naast ons verassingsmenu hebben wij een aantal producten geselecteerd die wij met respect klaarmaken, deze combineren we met ingrediënten afhankelijk van het seizoen. Je kunt deze gerechten combineren met het verassingsmenu.

Ganzenlever Terrine
€ 19,50 (ipv andere gang € 15,00)
Krokant gebakken kalfshart zwezerik
€ 17,50 (ipv andere gang € 12,50)
Binnen- en buitenlandse kazen
€ 16,50 (ipv andere gang € 10,00)

Wijnarrangement

Bij ieder gerecht op de kaart hebben we een mooie  passende wijn uitgezocht. Deze kunt u bestellen per half of heel glas. Of kies een prachtige wijn uit onze wijnkaart.