Wijn

 

Biologische wijnbouw is geen massaproductie, maar een aandachtige manier van werken met respect voor de bodem en de natuur, en dat levert gezonde, spannende, krachtige en karaktervolle wijnen op.

Steeds meer raken we overtuigd van biologisch dynamisch verbouwen van druiven. Jaren geleden maakte ik al kennis met deze wijnen, was echter niet overtuigd van de prijs-kwaliteit verhouding. Maar nu ben ik prachtige juweeltjes tegen gekomen. De gasten die al kennis hebben gemaakt met mijn bevlogenheid, weten dat ik dan spreek over mooi gemaakte wijnen. In de wijn proef je de zorgvuldigheid en aandacht terug van de wijnboer/oenoloog. Balans tussen de fruittonen, zuren, vettigheid, mondgevoel, reuk en afdronk. Het is die balans die de keuken zoekt in zijn gerechten en ik in de wijnen. Vervolgens zoek ik wijn en spijs bij elkaar, zoek tot ik een versterking en samenspel van beide vind.

Bij ieder gerecht op de kaart is een mooie  passende wijn uitgezocht. Deze kunt u bestellen per half of heel glas. Of kies een prachtige wijn uit onze wijnkaart.

 

Sigrid haar lijfspreuk: Het leven is te kort om slechte wijnen te drinken. Ruik, kijk, proef en geniet!”