Lunch | Borrel | Diner

Bij Hammingh | Restaurant | Café | Anno 1876
In de drie authentieke huiskamers, kunt u naast heerlijk eten en drinken, schilderijen bewonderen van Antje Sonnenschein en Sip Hofstede 
Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek producten en seizoensinvloeden terug te vinden. 
In onze huiskamers serveren wij Lunch, Borrel, Diner
In de wintertijd vanaf 11.00 uur in de zomertijd vanaf 10.00 uur

LUNCH
Bij Hammingh serveren wij elke dag vers Jutters brood,
met veel variatie in vlees, vis en vegetarische gerechten
Van tuinkruiden mosterdsoep tot dagverse vis uit Lauwersoog
Garnalen, rundvlees kroketten of een h(eerlijke) seizoen hamburger van lamsvlees
Diverse gerechten met ei of een uitgebreide maaltijd salades met paling, garnaaltjes, plaatgeroosterde coquilles, dorade en voor de vegetarische liefhebbers met paddenstoelen en truffel 
Lunch gerechten zijn er vanaf € 6.50

BORREL
Bij de borrel, traditionele Hammingh schaaltjes met bitterballen, garnalen en paddenstoelen kroketjes, mooie olijven, kazen en vleeswaren
Op de borrel plank van Hammingh, vers gebakken brood, diverse tapenades en vlees, vis en vegetarische gerechtjes 

DINER
Heerlijk, februari Bij Hammingh

Drie gangen = Soep, hoofd en nagerecht € 27.50
Drie gangen = Warm tussengerecht, hoofd en nagerecht € 35.-
Vier gangen keuze  € 42.50  of het Vijf gangen surprise € 50.-

Soep
Tuinkruiden-mosterd – jonge spinazie – zuurkool
met keuze uit;

Vegetarisch, gemarineerde mozzarella met crunch van gerookte amandelen
Vis, twee bereidingen van wilde zalm
Vlees; filet van tamme eend en maishoender 

Tussengerecht
Puree van aubergine, rasp van bloemkool, linzen en saus Hollandaise
Vegetarisch, krokant gebakken truffelragout met gebakken paddenstoelen
Vis, Bisque van garnalen met coquilles en garnalen van Roussant

Hoofdgerecht
Mousseline van doperwten, tomaten risotto, wintergroenten
Vis, Dagverse vis Lauwersoog met jus van sauvignon Blanc en hazelnoot boter
Lamsvlees van de Dijk (hamburger, stoof en filet)
Biefstuk van de haas, gebakken in roomboter in truffel jus
(meerprijs € 9.50)
Extra bij te bestellen rustieke frieten € 5.-

Nagerechten
 Chocolade taart twee soorten kersen, vijg en crunch van witte chocolade 
Warm fruit, zwarte bessen ijs, sabayon met gezouten karamel
Kaas, vier soorten, noten en vruchten compote (meerprijs 5.-)

 

  • Met diëten, allergenen, vegetarisch, veganistisch houden wij graag rekening mits, zij bij uw reservering zijn vermeld  Dank u wel