Lunch | Borrel | Diner

Bij Hammingh is een cafe/restaurant bestaande uit drie huiskamers.
Elke huiskamer heeft haar eigen authentieke inrichting, zoals het authentieke café met bovenzaal, de opkamer en de vroegere woonkamer van de familie Hammingh
In de maanden september, oktober en november kunt u in de huiskamers, naast heerlijk eten en drinken, schilderijen bewonderen van Antje Sonnenschein en Sip Hofstede 
Op onze regelmatig wisselende menukaart zijn streek- en seizoensinvloeden terug te vinden. 
In onze huiskamers serveren wij Lunch, Borrel, Diner
In de wintertijd vanaf 11.00 uur in de zomertijd vanaf 10.00 uur

U bent meer dan welkom Bij Hammingh
LUNCH
Bij Hammingh serveren wij elke dag vers Jutters brood,
met veel variatie in vlees, vis, ei of vegetarische gerechten
Van tuinkruiden mosterdsoep tot elke dag een verse maaltijdsoep
Van garnalen of rundvlees kroketten tot diverse gerechten met ei of een uitgebreide maaltijd salades met paling, garnaaltjes, plaatgeroosterde coquilles en dagverse vis uit Lauwersoog. 
Lunch gerechten zijn er vanaf € 6.50
BORREL
Bij de borrel serveert Hammingh, schippers tosti’s, traditionele schaaltjes met bitterballen, garnalen en paddenstoelen kroketjes, mooie olijven, en de plank van Hammingh; heerlijke tapenades van vlees. vis en vegetarische gerechtjes met vers gebakken brood

DINER
Het ontvangst Bij Hammingh is inclusief een hapje vooraf en divers huisgemaakt brood, u kunt kiezen uit een;
Twee gerechten € 35.-| Drie gerechten € 40.-
Vier gerechten € 45.- of het vijf gangen Hammingh surprise menu € 55.-
Op de kaart van Hammingh staan basis-gerechten met dagverse regionale producten, daardoor verspillen wij weinig voedsel en werken duurzaam.
U en uw gasten kunnen zelf een keuze maken of u het basisgerecht wenst te combineren met een vlees, vis, of vegetarisch ingrediënt

Basis voorgerecht 
Venkel | Citroengras| Gele biet | Pesto kruiden  

U hebt keuze uit: 
Vegetarisch, mozzarella gevuld met soja en munt  
Vis, zoutkamper garnaaltjes in twee bereidingen met dungesneden coquille 
Vlees, gevogelte in twee bereidingen met jus van gevogelte

Basis tussengerecht 
Zuurkool | Paddenstoelen | Risotto
U hebt keuze uit:  Krokant gebakken truffelragout met sabayon van witte truffel olie of gemarineerde zalm met filet van Reidieppaling

Basis Hoofdgerecht 
Knolselderij puree | Midwinter groenten | Piccalilly
Filet van dagverse vis Lauwersoog, jus van de graat met Fladderak
of Rundersukade met boeuff de bouillon
of  filet van damhert met wildpeper
Bij uw hoofdgerechten kunt u vers gebakken friet en of salade bestellen

Nagerechten
Proeverij van chocolade met warme kersen en nougatine 
Groot dessert van Hammingh (sorbetijsjes, chocolade, taartjes) 
Kaas, drie soorten met witlof salade noten en vruchten compote 

 

  • Met diëten, allergenen, vegetarisch, veganistisch houden wij graag rekening mits, zij bij uw reservering zijn vermeld  Dank u wel