Bekijk onze menu’s
We willen je graag verrassen en verwennen
Bij Hammingh draait voor ons om lekker en herkenbaar eten, met een klassieke basis, wereldse invloeden en een moderne kijk op smaak en textuur. Wij werken uitsluitend met verse producten en volgen de seizoenen. Laat je inspireren door de smaken en producten van het moment.
Onze tafels zijn prachtig opgedekt, en we serveren tijdens de lunch en het diner verrukkelijke menu’s inclusief amuses, brood, boter en plantaardige olie.
Café Kaart tot 15.00 uur – reserveren of inloop
Uitgebreid lunchen of dineren – reserveren
Lunch & Diner
Verrassingsmenu
Vanaf 12.00 uur * Reserveren svp
Geniet van een heerlijk op het seizoen afgestemd menu. Aan tafel besluit je hoeveel gangen jullie wensen te eten. Graag verzoeken we je bij de reservering allergieën of andere dieetwensen aan te geven, zodat onze chefs een aangepast menu kunnen samenstellen.

Specials
We hebben een aantal producten geselecteerd die je kan combineren met het ons verrassingsmenu. We bereiden ze met ingrediënten die passen bij het seizoen.
Ganzenlever Terrine
€ 19,50 (ipv andere gang € 15,00)
Krokant gebakken kalfshart zwezerik
€ 17,50 (ipv andere gang € 12,50)
Binnen- en buitenlandse kazen
€ 16,50 (ipv andere gang € 10,00)
Lunch & Diner
Kleurrijk Ploegmenu
Vanaf 12.00 uur * Reserveren svp
Bekijk de expositie van ‘oud-ploeger’ Arie Zuidersma Bij De Doorrit en reserveer ervoor of erna een tafeltje Bij Hammingh voor dit heerlijke menu.
Voorgerecht
Zeebaars tiradito, Ananas, Mais, Mint.
Tussengerecht
Kabeljauw, Aubergine, Dashi, Pompoenpit.
Tussengerecht
Asperge, Gnocchi, Rucola, Parmezaan.
Hoofdgerecht
Open Lasagne van lam, Courgette, Daslook, Olijf.
Nagerecht
Pavlova, Aardbei, Zuring, Zwarte Peper.
3 gangen € 39 | 4 gangen € 45 | 5 gangen € 52
Lunch op zondag
Lazy Sunday Lunch
Vanaf 12.00 – 15.00 uur * Reserveren svp
Op zondagmiddag serveren wij onze heerlijke verrassingslunch eventueel inclusief rode en witte wijnen. Lekker lang tafelen op zondagmiddag. Deze lunch bieden wij vanaf drie gangen aan en is uit te breiden tot en met zes gangen.
De lunch is inclusief tafelwater, koffie, thee, witte en rode wijn. Ons menu is met zorg samengesteld door onze chefs waarbij altijd gebruikt wordt gemaakt van verse producten die het seizoen weerspiegelen.

Lunch
Café Kaart
Vanaf 12.00 – 15.00 uur * Reserveren mag, hoeft niet
Belegd brood
Van Bakkerij Haafs
Zoutkamper garnalen
Garnalenkroket en verse garnalen, venkel, komkommer, Salade, kreeftenmayonaise
12,50 (2 stuks meerprijs €3,50)
Geitenkaas uit de oven
Met muhammara, tomaat, salade, walnoten, honing en za’atar.
12,50
Osseworst
Piccalilly mayonaise, augurk, suikersla, komkommer.
12,50
Soepen
Geserveerd met brood & boter.
Courgette venkelsoep
Met Vadouvan specerijen, bos ui, fijne groente, pompoenpitolie .
8,50 (als voorgerecht 5,50)
Thom Kha kai
Thaise kippensoep met kokos, rode peper, bos ui, sojascheuten.
9,50 (als voorgerecht 6,50)
Kreeften bisque
Gevuld met kreeft, fijne groente, saffraan-room.
16,50 (als voorgerecht 11,50)
Salades
Met keuze uit desembrood en boter of frieten met mayonaise
Salade Noordzee
Venkel, zeevruchten, groente, kreeftenmayonaise, kappertjes.
19,50
Salade Caprese
Diverse Bio tomaten, Hollandse buratta, 12 jaar oude balsamico, basilicum.
17,50
Salade Iberico Ham
Met Buratta, Venkel, Walnoot, Groene asperge, Taleggio, Witlof, Basilicum en gekonfijte citroen.
19,50
Borrel
Desembrood – Bakkerij Haafs
met gekarameliseerde boter, Spaanse olijfolie & pesto
9,00
Blokjes Kaas
Belegen 48+ WaddenMax met mosterd
6,50
Spaanse charcuterie
Iberico ham, Iberico chorizo & Lomo Embuchado, met desembrood, boter, olijven en nootjes
15,50
Osseworst
Geserveerd met tafelzuur & piccalilly.
6,50
Olijven mélange
”French Riviera”
5,00
Noten Hammingh Melange
Mix van diverse noten gekruid door onze keuken
5,00
Ortiz sardines a la Antigua
Geserveerd met desembrood, olijven en aïoli
10,50
Bitterballen van Bourgondiër
8 stuks
8,50