Bekijk onze menu’s

We willen je graag verrassen en verwennen

Bij Hammingh draait voor ons om lekker en herkenbaar eten, met een klassieke basis, wereldse invloeden en een moderne kijk op smaak en textuur. Wij werken uitsluitend met verse producten en volgen de seizoenen. Laat je inspireren door de smaken en producten van het moment.

Onze tafels zijn prachtig opgedekt, en we serveren tijdens de lunch en het diner verrukkelijke menu’s inclusief amuses, brood, boter en plantaardige olie.

Café Kaart tot 15.00 uur – reserveren of inloop
Uitgebreid lunchen of dineren – reserveren

Lunch & Diner

Verrassingsmenu

Lunch: vrij & zat, vanaf 12.00 uur | Diner: woe – zon, vanaf 18.00 uur * Reserveren svp

Geniet van een heerlijk op het seizoen afgestemd menu. Aan tafel besluit je hoeveel gangen jullie wensen te eten. Graag verzoeken we je bij de reservering allergieën of andere dieetwensen aan te geven, zodat onze chefs een aangepast menu kunnen samenstellen.

Specials

We hebben een aantal producten geselecteerd die je kan combineren met het ons verrassingsmenu. We bereiden ze met ingrediënten die passen bij het seizoen.

Ganzenlever Terrine
€ 19,50 (ipv andere gang € 15,00)
Krokant gebakken kalfshart zwezerik
€ 17,50 (ipv andere gang € 12,50)
Binnen- en buitenlandse kazen
€ 16,50 (ipv andere gang € 10,00)

Drie gangen 45,- | Vier gangen 54,- | Vijf gangen 63,- | Zes gangen 72,-

Lunch op zondag

Lazy Sunday Lunch

Elke zondag vanaf 12.00 – 15.00 uur * Reserveren svp

Op zondagmiddag serveren wij onze heerlijke Lazy Sunday Lunch. Lekker lang tafelen op zondagmiddag. Deze lunch bieden wij vanaf drie gangen aan en is uit te breiden tot en met zes gangen.

Op sommige zondagen kan je deze Lazy Sunday Lunch combineren met een concert of ander event Bij de Doorrit. Deze speciale zondagen vind je ook op deze pagina.

Per persoon: Drie gangen € 45,- l Vier gangen € 54,- l Vijf gangen € 63,- l Zes gangen € 72,-

Lunch & Diner

Kerst Bij Hammingh

Vanaf 21 t/m 26 december

Lunch: Inloop 12.00 – 13.00 uur | Diner: Inloop 18.00 – 19.00 uur * Reserveren svp

Liefdevol kerstmenu

Geniet van een feestelijk, verrukkelijk en sfeervol 4, 5, 6, of 7 gangen kerstmenu.

Voorgerecht
Zeebaars – Shiso – Pompoen – Kaffir Kosho
Geitenkaas – Shiso – Pompoen – Kaffir Kosho Ⓥ
Tussengerecht
Terrine Wilde Eend – Biet – Hazelnoot – Truffel
Carpaccio Rode Biet – Hazelnoot – Truffel Ⓥ
Tussengerecht
Coquille – Tom Kha Kai – Kippenhuid – Venkel – Kaki
Gist – Venkel – Bloemkool – Curry Ⓥ
Tussengerecht
Kreeft – Appel – Kalfslever – Selderij – Waterkers
Mont D’or – Aardpeer – Appel – Selderij Ⓥ
Hoofdgerecht
Anjou Duif – Pastinaak – Kers – Freekeh – Arabica
Dry Aged Pastinaak – Olijf – Kers – Freekeh – Arabica Ⓥ
Kazen
Assortiment kazen van Tricht Ⓥ
Dessert
“Pandan Pandan” BBQ Ananas – Rijst – Pandanblad Ⓥ

Vermeld bij de reservering svp allergiee, dieetwensen en andere bijzonderheden.

Lunch

Café Kaart

Woe – zon, vanaf 12.00 – 15.00 uur * Reserveren mag, hoeft niet

Warme hap

Vol au Vent
Belgisch specialiteit, ragout rijk gevuld met kip, gehaktballetjes, groente. Afgewerkt met Zoutkamper garnaaltjes en venkel.
Geserveerd met frieten en salade
22,50

Fish and Chips
Schelvis uit Lauwersoog, in een luchtig bierbeslag met Old Bay specerijen.
Gereserveerd met smokey ravagot saus, frieten en salade.
21,50

Aloo Gobi
Een Indische aardappel, bloemkool en curry met cashewnoten, .
Geserveerd met salade, flatbread en knoflook mint yoghurt.
20,-

Belegd brood

Van Bakkerij Haafs

Zoutkamper garnalen
Garnalenkroket en verse garnalen, venkel, komkommer, Salade, kreeftenmayonaise
12,50 (2 stuks meerprijs €3,50)
Geitenkaas uit de oven
Met muhammara, tomaat, salade, walnoten, honing en za’atar.
12,50
Osseworst
Piccalilly mayonaise, augurk, suikersla, komkommer.
12,50

Soepen

Geserveerd met brood & boter.

Courgette venkelsoep
Met Vadouvan specerijen, bos ui, fijne groente, pompoenpitolie .
8,50 (als voorgerecht 5,50)
Thom Kha kai
Thaise kippensoep met kokos, rode peper, bos ui, sojascheuten.
9,50 (als voorgerecht 6,50)
Kreeften bisque
Gevuld met kreeft, fijne groente, saffraan-room.
16,50 (als voorgerecht 11,50)

Salades

Met keuze uit desembrood en boter of frieten met mayonaise

Salade Noordzee
Venkel, zeevruchten, groente, kreeftenmayonaise, kappertjes.
19,50
Salade Caprese
Diverse Bio tomaten, Hollandse buratta, 12 jaar oude balsamico, basilicum.
17,50
Salade Iberico Ham
Met Buratta, Venkel, Walnoot, Groene asperge, Taleggio, Witlof, Basilicum en gekonfijte citroen.
19,50

Borrel

Desembrood – Bakkerij Haafs
met gekarameliseerde boter, Spaanse olijfolie & pesto
9,00
Blokjes Kaas
Belegen 48+ WaddenMax met mosterd
6,50
Spaanse charcuterie
Iberico ham, Iberico chorizo & Lomo Embuchado, met desembrood, boter, olijven en nootjes
15,50
Osseworst
Geserveerd met tafelzuur & piccalilly.
6,50
Olijven mélange
”French Riviera”
5,00
Noten Hammingh Melange
Mix van diverse noten gekruid door onze keuken
5,00
Ortiz sardines a la Antigua
Geserveerd met desembrood, olijven en aïoli
10,50
Bitterballen van Bourgondiër
8 stuks
8,50