Reserveren

De Doorrit

Waar eten, drinken en kunst samenkomen

In de open keuken staat uw gastheer Wicher Werk puur en vers voor je te koken en serveert het eten persoonlijk voor je. Hij werkt met veel passie en creativiteit met regionale en internationale ingrediënten, toegepast in een variatie van gerechten met een keuze uit vis, vlees of vegetarisch.

Hoe het werkt

In de Doorrit kun je zelf een biertje tappen, wijn kiezen (er zijn twee rode en twee witte wijnen) frisdranken uit de koelkast pakken of een flesje Pellegrino water.
Je noteert wat je gebruikt op de kaart, die bij binnenkomst in een mandje met bestek en servetten klaar staat.
Gerechten waaruit gekozen kan worden, staan vermeld op krijtborden bij de keuken.
Na je bestelling van het eten gaat Wicher voor je aan de slag en hij serveert de gerechten zelf uit.

Meenemen voor thuis? Donderdag tot en met zaterdag geopend van 13:30 – 19:00 uur. Zondag is de traiteur geopend van 13:30 – 17:30 uur.

Bij ons blijven eten? Vrijdag en zaterdag kun je aanschuiven tussen 18:00u en 19:00u.

Groepen in De Doorrit

Vanaf 15 personen is het mogelijk om te lunchen in de traiteur. Wij bieden verschillende lunches aan, mochten deze beschreven lunchen niet volledig naar wens zijn, mail dan gerust naar bijhammingh@gmail.com en geef uw wensen door, dan gaan wij kijken naar de mogelijkheden! In overleg zijn er ook opties voor catering.